luni, 12 ianuarie 2009

Iubirea e "la moda"?

Pentru inceput m-am gandit sa discutam despre iubire, prietenie, amicitie . Intr-o societate in care informatiile circula atat de repede si intamplarile se succed cu o viteza ametitoare, cand "timpul pare sa nu mai aiba rabdare", mai exista iubire adevarata? In vesnica goana dupa putere, bani, realizari profesionale, mai au timp oamenii sa pretuiasca sentimentele nobile, pure, intense? Mai cauta cineva dragostea adevarata, pasiunea aceea de nestapanit din romanele de dragoste ce te face sa-ti reconstruiesti intregul sistem de valori pornind de la iubire?Cand toata lumea se multumeste cu ceva comod care doar "merge bine", iubirea pare sa-si piarda semnificatia, magia, misterul de altadata… Azi visele se pierd in realitati efemere bazate pe alte criterii, dar, asa e "la moda"… Azi ne grabim, si nu mai stim cat de valoroasa e prietenia, si am uitat demult ce e sinceritatea. De aceea , mi-am propus sa invat sa am curajul sa caut si sa traiesc idealul in iubire. Vreau sa plang, sa rad, sa simt ca innebunesc, sa gasesc in cel de langa mine perechea sufletului meu , sa fac din iubire zahirul existentei mele si sa dau totul pentru "o ora de iubire".
In final, pentru ca nu vreau sa-l citez pe Mircea Radu, n-am sa va spun "Iubiti-va mult!", ci va propun sa spuneti NU superficialului ce va inconjoara si sa deschideti larg ferestrele sufletului vostru pentru a trai numai sentimente autentice. Daca tot suntem datori cu o moarte, hai sa murim cu totii..de iubire! Dar de iubire adevarata!

8 comentarii:

  1. Mircea Radu prezinta emisiunea Din dragoste la Antena 1:)Off off comica emisiune

    RăspundețiȘtergere
  2. In aceste vremuri grele mai rar gasesti o fiinta atat de sensibila si inteligenta ca tine.Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai bine zic italienii despre iubire: "ti voglio bene". it's that simple.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna bianca sunt adina colega ta din liceu...incercam sa adunam tot poporul....intra pe id mess nedelcu_adina_mihai@yahoo.com pupik

    RăspundețiȘtergere