vineri, 23 ianuarie 2009

Fericirea în timp de criză


Traversăm vremuri tulburi. Criza financiară bate din ce în ce mai tare la uşa ţării noastre, la euro nu te mai poţi uita pentru că te ia ameţeala, iar creditele au devenit un coşmar. Totuşi în plină criză , printre talk-showurile cu politicieni îngrijoraţi pentru viitorul nostru, eu mă gandesc la ...fericire. Poate că acum mai mult ca niciodată toţi ne dorim să fim fericiti.
Se spune că " în vremuri grele trebuie să ţii minte că totul trece". De aceea vă prezint azi "Micile neajunsuri ale fericirii", o carte relaxantă, cu final fericit, care să vă ajute să treceţi mai uşor peste întâmplările halucinante ale lumii ce ne înconjoară. Romanul câştigător al Premiului Nadal , răspunde la toate întrebările despre fericire şi carenţele ei...căci da , şi fericirea are carenţe.
Autoarea, Angela Vallvey, ne propune o poveste simplă , frumoasă, în care nu ne vom întalni cu Spiderman , nici cu Schwarzenegger , ci cu oameni simpli ale căror întamplări vă vor demonstra că sunteţi fericiţi şi norocoşi, chiar dacă încă nu stiţi. Cartea are 3 părţi bine structurate şi fascinează prin aforismele care anunţă fiecare capitol. Personajele poartă nume împrumutate din epopeele clasice, dar trăiesc în lumea noastră. În drumul lor spre fericire încearcă să scape de rutină şi să descopere ceea ce contează cu adevarat în viaţă.
O carte de care cu siguranţă vă veţi îndrăgosti!

3 comentarii: